management · advies · coaching

Rennen en dan ineens weer stil staan. Het hoort bij ons interim vak. Na  afronding van een opdracht neem ik het er goed van. Vakantie, tennissen, klussen in huis en de opdracht evalueren. Je kent het wel. Daarna is het weer tijd om de bakens uit te zetten. Mijn ambitie gaat uit naar een nieuwe tak van sport, het toezichthouderschap. Ik vraag me af hoe je toezicht houdt? Wat is daarvoor nodig? Nieuwsgierig ga ik op zoek en tijdens mijn rondgang sprak ik veel aspirant toezichthouders en zeer betrokken en actieve toezichthouders. Mijn nieuwsgierigheid resulteerde in een actief netwerk van (aspirant) toezichthouders, de organisatie van workshops, 3 publicaties en een toolbox op het gebied van stuurinformatie voor toezichthouders in de kinderopvang. Verder lezen.